Wyższe stawki w nowym Programie Partnerskim eBroker.pl

2011-10-04

3 października wystartował nasz nowy program do zarabiania w sieci. Starannie przygotowaliśmy zrozumiały i atrakcyjny system prowizyjny. Nasze najlepiej zarabiające kreacje sprzedażowe również są do Waszej dyspozycji. Przygotowujemy dla Was ciekawe konkursy z nagrodami, a także bardzo motywujący program polecający! Naszych aktualnych Partnerów zachęcamy do aktywacji konta w nowym serwisie, a tych, którzy jeszcze nie zarabiają z eBroker.pl – do rejestracji.

Co mogę otrzymać i gdzie się zarejestruję?

Już nie musisz składać żadnych deklaracji rozliczeniowych ani oświadczeń. Wystarczy, że wejdziesz na www.ebrokerpartner.pl i po wpisaniu adresu e-mail oraz wybraniu hasła dostępowego klikniesz w link aktywacyjny, który wyślemy na Twoją skrzynkę elektroniczną. Od tej pory możesz już tylko zarabiać! Oferujemy Ci najwyższe stawki na rynku, bez żadnych formalności przy aktywacji konta, wypłatę natychmiast po upływie okresu rozliczeniowego oraz wsparcie i pomoc.

Jak mogę zarabiać i co mam do dyspozycji?

Jeśli Internet nie jest Ci obcy i masz własną stronę www to nie rozumiemy, dlaczego jeszcze Cię z nami nie ma? Dostajesz od nas wszystko, czego potrzebujesz: bannery, widgety, linki tekstowe oraz kompleksowe porównywarki produktów finansowych. Możesz je wykorzystywać i umieszczać na swoich stronach. Każdy element możesz personalizować i dopasowywać do potrzeb użytkowników, którzy odwiedzają Twoją stronę.